2009.04.20. 19:57 zolilaoce

Motorola VE66 teszt

Forrás: www.mobilarena.hu

Motorola VE66 - könnyűnek találtatott

Bevezető


A Motorolát nem érintette a válság. Vagy legalábbis nem úgy. A tavaly nehéz helyzetbe került gyártó esetében sokan azt gondolták, hogy a válság végképp padlóra küldi a céget, de mivel ők már korábban meghozták azokat a költségcsökkentő és racionalizációs intézkedéseket, amelyeket a többieknek most kell meglépniük, ezért ezt a mostani recesszió csak egy enyhe kis pofon volt.

Így aztán – paradox módon – optimistán szemlélik a cégnél a jövőt, s bármennyire is sivár volt a barcelonai Motorola stand felhozatala, a gyártónál úgy gondolják, hogy amikor megint elindul kissé felfelé a gazdaság, akkor lépést fognak tudni tartani az újra növekvő kereslettel. Azonban addig is ki kell húzni valahogy, s készülékfronton meglehetősen csekélyke a kínálat. A nemrég tesztelt VE538 után a VE66 próbálja kielégíteni az igényeket.

Ha a telefonok tekintetében nem is rendelkezik akkora portfólióval a gyártó, a lyukat minőségi tartozékok értékesítésével próbálják valamennyire betömni. Azokra is fogunk figyelmet szentelni a közeljövőben, ám előbb lássuk, hogy az átmeneti modellnek is tekinthető VE66 mennyire tudja megvetni a lábát a piacon.

 

Forrás: www.mobilarena.hu

Egy Helyen az Összes Teszt


Iratkozz fel Blogunkra!


süti beállítások módosítása