2009.04.21. 14:09 zolilaoce

Nokia E75 teszt

Forrás: www.mobilarena.hu

Nokia E75 - csúszópénz

Bevezető

Akik nem szeretnek olvasni, azoknak legyen elég ennyi, hogy a Nokia E75 ugyanaz, mint az E71, csak másképp néz ki, illetve tekerjenek az utolsó oldalon levő videóhoz. A többieket viszont szűnni nem akaró szeretettel köszöntöm, a következőkben a Barcelonában bemutatott üzleti Nokia okostelefonról lesz szó.

Miután különböző elemzések azt jósolták, hogy válság ide, válság oda, az okostelefonok szegmensbe továbbra is dinamikusan növekedni fog, ezért érthető, hogy a nagy gyártók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az ilyen készülékekre. A Nokiának semmit nem kellett fektetnie sehová, ők egyébként is menetrendszerűen újítgatják meg a portfóliót, ráadásul most már Symbian alapokra három különböző rendszert is fel tudnak húzni.

Az utóbbi idők Nokia készülékei közül kiemelkedően sikeresnek tekinthető az E66 és az E71, illetve ennek light verziója, az E63. Mostani tesztünk alanya formailag pont a kettő közé illeszkedik, hiszen nem olyan palacsinta, mint az E71, de mégis szétcsúsztatható, mint az E66, csak ezúttal oldalról bújnak elő a gombok, halleluja. Az XXL GSM-től érkezett telefon kapcsán már millióan maceráltak minket, hogy mikor írunk már róla, de mivel legalább egy hétig terveztem nyúzni, ezért csak most kerül rá a sor. Ezúttal egy magyar nyelvű, hivatalosan hazai garanciával rendelkező példány jutott el hozzánk, így az esetleges hibákért még véletlenül sem lehet felelőssé tenni mondjuk az ázsiai gyártást. Amennyiben a felhasználó bemegy a boltba, s kér egy E75-öt, akkor jó eséllyel olyat kap, mint a mienk.

Forrás: www.mobilarena.hu

Egy Helyen az Összes Teszt


Iratkozz fel Blogunkra!


süti beállítások módosítása