2009.07.02. 16:31 zolilaoce

Nokia 5030 teszt

Forrás: www.mobilarena.hu

Nokia 5030 - radio inside


Olcsó telefon, egyetlen funkcióra kihegyezve. Szól a rádió.

Bevezető

Megjött a futár az XXL GSM-től. Tudtam, hogy egy olcsó Nokia lesz nála, de amikor a kezembe pottyantotta a dobozt, akkor azért kicsit megnyúlt az arcom. A tenyeremben elférő csomag olyan pici, hogy már-már valószerűtlennek tűnt, hogy ebben egy közepes méretű készülék, töltő és headset is lesz. De minden benne volt. Csomagolni tudnak.

A Nokia 5-ös sorozata alapvetően fiatalos, zenés modelleket tartalmaz. Az XpressMusic készülékek közé most bekerült az egyik legolcsóbb családtag, de erre már nem volt pofájuk ilyesmit ráírni, lett belőle XpressRadio. A Nokia oldalán is elsősorban ez a funkció került kihangsúlyozásra, ami annak fényében nem is csoda, hogy mást alapvetően nemigen tud.

Ezt a pakkot kevéssel 20 ezer forint alatt el lehet hozni kártyafüggetlenül, újonnan, garanciával. Kíváncsian várom, hogy bekerül-e a szolgáltatói árlistákba, mert az egységsugarú júzer még mindig úgy megy telefont venni, hogy minél olcsóbb legyen és Nokia. Az 5030 ilyen szempontból azért is jó alternatíva, mert mindezek mellé még egész pofás formatervet is kapott.

Sokszor megkapjuk, hogy búúú, telefonőrültek vagyunk, akik nem tudnak gondolkodni a nép fejével, mindenben csak az újdonságot keressük, s mennyi olyan ember van, aki csak telefonálásra használja a készülékét. Ám nekem is van anyám, húgom, barátnőm, nagybátyám, keresztanyám, és még sokan mások, akiknek beleégett a memóriájába, hogy telefonügyekben a családban Bog az illetékes, és a legelképesztőbb igényekkel állnak elő, persze minél kedvezőbb áron. És akkor még a kétségbeesett olvasói levelekről nem is beszéltünk. Az 5030-at ennek alapján is vizsgálgattam.
 

Forrás: www.mobilarena.hu

Egy Helyen az Összes Teszt


Iratkozz fel Blogunkra!


süti beállítások módosítása